Forum Auto Klub Crankshaft, Banja Luka

Puna Verzija: LFS AK Crankshaft skin
Trenutno pregledate lite verziju foruma. Pogledajte punu verziju sa odgovarajućim oblikovanjima.
Stranica: 1 2
Evo malo sam se igrao u photoshopu pa evo sta je ispalo na brzinu. Molim komentare, pa da mogu promjeniti/dodati/oduzeti sta je potrebno. Vidim vec da ima manjih nepravilnosti ali ce se to ispraviti kad stignem.

E jos samo kad bi znali nekog ko ima S2 licencu pa da je uploaduje na LFS.net kako bi je ostali mogli vidjeti kad se igra online. Zna li neko?

Nisam htio previse da komplikujem. Nadam se da vam se svidja. Big Grin Bice jos verzija kasnije, a i XRG skin stize uskoro

[Slika: skin3f.jpg]

[Slika: skin2e.jpg]

[Slika: skin1e.jpg]

512 x 512 verzija (ova se velicina uglavnom koristi online)

[Slika: xfgcrankshaft512.th.jpg]

1024 x 1024 verzija
[Slika: xfgcrankshaft1024.th.jpg]

Važna napomena! Zbog glupog imageshack automatskog preimenovanja, moraćete da promjenite ime skina iz npr xfgcrankshaft512.jpg u XFG_crankshaft512.jpg i snimiti ga u skins folder u LFS/Data. Najvažnija tu je ova donja crtica poslije oznake auta, jer ako toga nema LFS nece "skontati" da skin uopšte postoji"
jos kada bi na sajbu stavio AKCrankshaft...
Jbg, koliko sam provalio ne možeš mjenjati šajbu u skinovima. Zato sam nazad stavio link, a naprijed obrnuto Crankshaft, tako da protivnici znaju pročitati u retrovizoru ko ih prestiže kad im se približite Big Grin
meni se cini da su neki likovi ubacivali naljepnice na sajbe zbunjen
Extra ovo izgleda. ok bas si se potrudio.
nisam sigruan,ali mislim da skin ima bug-ova :( zablokira igra zbunjen
Sad sam skin nanovo probao i vozao se sa svim mogućim pogledima i uglovima kamere i sa obje rezolucije i nista se nije desilo. Nemam pojma šta bi moglo da bude zbunjen

Najvjerovatnije je krajnje vrijeme da kupis nov računar jer ovo ipak nije "običan" skin Big Grin Treba brzine da se to čudo umjetnosti prenese na ekran kako treba Big Grin
he,he pa kupio sam ga ima nesto vise od godine Big Grin
[Slika: phpthqzg5.png]
HDD 320GB
Monitor: Samsung Sync Master 206BW 20inca
Stampac: HP OfficeJet J4580
Bravo ok
malo sam prepravio ok
Evo sta mi rece za upload skina

Citat:Sorry matey. It isn`t allowed. You will need a license to upload your skins.

Ljut
A budale.... xD

Cuj razloga, aaa nesreco, nista buraz, samo napravimo klan i svima podijelimo skinove Wink
[Slika: 4c_S0.jpg]

[Slika: 4d2m9.jpg]

[Slika: 4d4Ri.jpg]
zašto ti je volan na desnoj strani?
Zbog balansa Big Grin
Nema sta, extra skin Original

jeste probali na sajbu staviti crankshafT?
Samo da Vam javim da je ovaj skin od danas uploadovan i kad ga koristite svi ali SVI ga mogu vidjeti on line !!! Zahvaljujući nekom dobrom momku iz Amerike ok

Link http://www.lfsforum.net/attachment.php?a...1257268137

logujete se sa svojim nalogom za igricu, znaci user name i pass

ili http://www.lfsforum.net/showthread.php?p...ost1300895
Hm promjenio si ga... Ali dobro, dok je uploadovan sve je ok Original
jel to samo za clanove kluba?
Volio bih da nije. Valjda ćemo i nama što smo samo članovi foruma biti dozvoljeno to vozati online. Molimo prave članove da se izjasne po ovom pitanju.
Stranica: 1 2
Referentni URL